Cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde, ook wel esthetische tandheelkunde genoemd, richt zich op het verbeteren van het uiterlijk van het gebit. In tegenstelling tot de reguliere tandheelkunde, die zich vooral bezighoudt met de gezondheid en functionaliteit van het gebit, richt cosmetische tandheelkunde zich op het esthetische aspect. Dit omvat diverse behandelingen die tot doel hebben de kleur, vorm, positie en algehele uitstraling van tanden te verbeteren, waardoor patiënten een zelfverzekerde glimlach kunnen bereiken.

Voor wie is cosmetische tandheelkunde?

Cosmetische tandheelkunde is bedoeld voor iedereen die zijn of haar glimlach wil verfraaien en het uiterlijk van het gebit wil verbeteren. Dit kan variëren van mensen met verkleurde tanden en onregelmatige tandstanden tot degenen die last hebben van afgebroken tanden of spleten tussen tanden. Zowel volwassenen als jongeren kunnen baat hebben bij cosmetische tandheelkunde, omdat het een veelzijdige benadering biedt om diverse esthetische zorgen aan te pakken.

Voordelen van cosmetische tandheelkunde

De voordelen van cosmetische tandheelkunde zijn talrijk. Allereerst draagt het bij aan het herstel van zelfvertrouwen en zelfbeeld door een verbeterde glimlach.

Daarnaast kan het helpen bij het corrigeren van tandheelkundige onvolkomenheden, waardoor functieproblemen zoals kauwproblemen en spraakstoornissen kunnen worden verminderd.

Bovendien biedt cosmetische tandheelkunde duurzame resultaten, wat betekent dat patiënten langdurig kunnen genieten van de esthetische verbeteringen.

periodieke controle tandartspraktijk zijdelwaard

Bij welke klachten kan cosmetische tandheelkunde helpen?

Cosmetische tandheelkunde kan een effectieve oplossing bieden voor verschillende tandheelkundige onvolkomenheden. Of het nu gaat om verkleurde tanden door roken of consumptie van kleurstof rijke voedingsmiddelen, scheve tanden, afgebroken tanden door een ongeval, of spleten tussen tanden, cosmetische tandheelkunde kan op maat gemaakte behandelingen bieden om deze problemen te corrigeren. Door gebruik te maken van technologieën zoals tandheelkundige facings, bleken, kronen en implantaten, kan cosmetische tandheelkunde een positieve impact hebben op zowel het uiterlijk als het welzijn van de patiënt.

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

“Wat een verademing”

“Geen grote fan van de vorige tandarts die hier zat maar sinds Nathan Issa de praktijk hier over genomen heeft zou je bijna voor je plezier naar de tandarts gaan. Ik spreek uit ervaring want inmiddels aantal gaatjes gevuld en kroon laten zetten. Wat een verademing. Zeer kundige tandarts die patiënten behandeld zoals hij zelf behandeld zou willen worden. Pareltje onder de tandartsen dit!”

-Lokale patient-

“Professioneel en charismatisch”

“Ik had een geweldige ervaring op zaterdag 24 juni om 10:20. De vriendelijke mondhygiënist was aangenaam, professioneel en charismatisch! Bedankt H!”

-Lucy Ng’ang’a-

“Een echte aanrader”

“Erg tevreden over Lianne en haar team. Mijn zoon was geen grote fan om naar de tandarts te gaan maar bij Lianne is het nooit een probleem. Een echte aanrader..”

-anne van as-

Tandartspraktijk Zijdelwaard

Waarom kiezen voor Tandartspraktijk Zijdelwaard in Uithoorn?

  • Hoogwaardige mondzorg
  • Ambitieus team van specialisten
  • Persoonlijke, mensgerichte zorg
  • Uw mondgezondheid is onze prioriteit
  • Gespecialiseerd in kindertandheelkunde tot 18 jaar
  • Een goede keuze voor een tandarts in Uithoorn
  • Uw wens, behandeling en kosten worden vooraf besproken
Tandartspraktijk Zijdelwaard

Angst voor de tandarts?

Wij begrijpen dat een tandartsbezoek voor sommige patiënten beangstigend kan zijn. We doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. Het is goed om met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.

Ik wil graag mailen

Bel Tandartspraktijk Zijdelwaard op 0297-569965