Periodieke controle

Periodieke controle is een essentieel onderdeel van goede mondgezondheid. Tijdens deze regelmatige bezoeken aan de tandarts ondergaan patiënten periodieke onderzoeken van hun mond. Het doel van deze controle is het opsporen van mogelijke problemen en het voorkomen van verdere complicaties voordat ze ernstiger worden.

Voor wie zijn periodieke controles bedoeld?

Periodieke controles bij de tandarts zijn essentieel voor mensen van alle leeftijden, waaronder kinderen, volwassenen en ouderen. Door regelmatig de tandarts te bezoeken, kunnen tandheelkundige problemen vroegtijdig worden opgespoord en behandeld, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde glimlach gedurende het hele leven.

Hoe kunnen periodieke controles helpen?

Periodieke controles zijn cruciaal voor de vroegtijdige detectie van tandheelkundige problemen, zoals gaatjes, tandvleesaandoeningen en gebitsslijtage.

Door vroegtijdige interventie kunnen ernstigere problemen en pijnlijke behandelingen in de toekomst worden voorkomen. Daarnaast dragen regelmatige controles bij aan het handhaven van een frisse adem, wittere tanden en algemene mondhygiëne.

periodieke controle tandartspraktijk zijdelwaard

Wat zijn de voordelen van periodieke controles?

De voordelen van periodieke controles zijn talrijk. Allereerst vermindert het de kans op ernstige tandheelkundige problemen, wat kan resulteren in kostenbesparingen op de lange termijn. Bovendien draagt het bij aan het behoud van een stralende glimlach en verbetert het de algehele gezondheid. Regelmatige bezoeken aan de tandarts dragen bij aan het behoud van een goede mondhygiëne, wat leidt tot betere zorg en preventie.

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

“Wat een verademing”

“Geen grote fan van de vorige tandarts die hier zat maar sinds Nathan Issa de praktijk hier over genomen heeft zou je bijna voor je plezier naar de tandarts gaan. Ik spreek uit ervaring want inmiddels aantal gaatjes gevuld en kroon laten zetten. Wat een verademing. Zeer kundige tandarts die patiënten behandeld zoals hij zelf behandeld zou willen worden. Pareltje onder de tandartsen dit!”

-Lokale patient-

“Professioneel en charismatisch”

“Ik had een geweldige ervaring op zaterdag 24 juni om 10:20. De vriendelijke mondhygiënist was aangenaam, professioneel en charismatisch! Bedankt H!”

-Lucy Ng’ang’a-

“Een echte aanrader”

“Erg tevreden over Lianne en haar team. Mijn zoon was geen grote fan om naar de tandarts te gaan maar bij Lianne is het nooit een probleem. Een echte aanrader..”

-anne van as-

Tandartspraktijk Zijdelwaard

Waarom kiezen voor Tandartspraktijk Zijdelwaard in Uithoorn?

  • Hoogwaardige mondzorg
  • Ambitieus team van specialisten
  • Persoonlijke, mensgerichte zorg
  • Uw mondgezondheid is onze prioriteit
  • Gespecialiseerd in kindertandheelkunde tot 18 jaar
  • Een goede keuze voor een tandarts in Uithoorn
  • Uw wens, behandeling en kosten worden vooraf besproken
Tandartspraktijk Zijdelwaard

Angst voor de tandarts?

Wij begrijpen dat een tandartsbezoek voor sommige patiënten beangstigend kan zijn. We doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. Het is goed om met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.

Ik wil graag mailen

Bel Tandartspraktijk Zijdelwaard op 0297-569965