Over
Tandartspraktijk Zijdelwaard

Op deze pagina ziet u wie deel uitmaakt van het team van Tandartspraktijk Zijdelwaard en wat hun specialisme is.

TandartsKortenhoef
Nathan Tandartspraktijk Zijdelwaard

Nathan Issa

Eigenaar & Tandarts

Nathan Issa is geboren en getogen in Amsterdam en heeft zijn tandartsopleiding afgerond aan de ACTA. Hij zal vanaf 15 december 2022 de praktijk voortzetten van tandarts Lianne Baazil-Boon en streeft ernaar deze op een positieve en professionele manier voort te zetten, met mogelijkheden tot uitbreiding in de toekomst.

Nathans affiniteit binnen de tandheelkunde ligt met name bij kroon- en brugwerk, kindertandheelkunde en wortelkanaalbehandelingen. Hij is een enthousiaste, ambitieuze tandarts met een luisterend oor en staat altijd open voor overleg. Nathan kijkt ernaar uit u te ontmoeten in de praktijk!

Nathan is fulltime beschikbaar van maandag tot en met vrijdag.

Hind ZIjdelwaard

Hind

Parodontologie & Preventie

Hind is specialist in tandvleesproblemen (parodontologie) en preventie. Zij staat dagelijks met veel plezier en enthousiasme klaar om alle patienten zo goed mogelijk te helen. Waar de meeste mensen wat angstig zijn voor de een bezoek aan de tandarts, komen de mensen erg graag bij Hind (terug). Dat geld ook voor kinderen. Hind kan namelijk erg goed met kinderen omgaan. 

Marta Tandartspraktijk Zijdelwaard

Marta Cichocka

Tandartsassistente

Marta brengt al enkele jaren ervaring als tandartsassistente met zich mee en werkt ook in de praktijk van haar moeder. Momenteel vervult zij bij ons de rol van allround assistente en neemt zij ook diverse administratieve taken op zich. Met haar geduld en empathie zorgt Marta ervoor dat patiënten zich snel op hun gemak voelen in de stoel.

Marta is werkzaam op vrijdag.

Marta Tandartspraktijk Zijdelwaard

KARIN GROENEWEGEN

Tandartsassistente en Office-manager

Karin is een vast gezicht in onze praktijk als tandartsassistente en office-manager. Als duizendpoot en talentvol multitasker is ze, naast haar functie als stoelassistente, verantwoordelijk voor vele administratieve taken en is ze het aanspreekpunt van de praktijk als het gaat om algemene vragen. Met haar nuchtere blik en zorgzame houding zal ze de patiënt altijd centraal zetten en de tijd nemen om iedereen rustig te woord te staan.

Karin is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag