Welkom bij

Tandartspraktijk Zijdelwaard

Dé tandarts in regio Uithoorn

Tandartspraktijk Zijdelwaard is de moderne tandartspraktijk in Uithoorn die zich onderscheidt door persoonlijk patiëntencontact, moderne tandheelkundige zorg en uitstekende service. Ons professionele team staat voor u klaar.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten in onze tandartspraktijk in Uithoorn!

Lenndefysio

Groot team specialisten

Meerdere disciplines onder 1 dak

Hoogste kwaliteit mondzorg

De beste behandelingen met aangenaam bezoek

Geen wachtlijst

U kunt direct terecht

Focus op preventie

Wij streven naar gezonde monden zodat er geen klachten ontstaan

Wij zijn uw tandarts in Uithoorn

Tandartspraktijk Zijdelwaard is de persoonlijke en patiëntgerichte tandarts in Uithoorn met een team van vijf enthousiaste mondzorgprofessionals. De praktijk bestaat sinds 1987 onder de naam Tan Tandartsen en is daarmee een begrip in de regio Uithoorn.

In 2019 is de praktijk voortgezet onder de naam Tandartspraktijk Zijdelwaard, genoemd naar de bekende wijk en het winkelcentrum in de gemeente Uithoorn, voor nog meer lokale en regionale herkenning.

De praktijk is onder meer gespecialiseerd in kroon- en brugwerk, kindertandheelkunde en wortelkanaalbehandelingen. Daarnaast helpen wij veel mensen met spoedbehandelingen, bijvoorbeeld bij acute pijn of na een ongeval. Ook hiervoor zijn wij voor diverse praktijken in de regio een betrouwbare partner.

Tandartspraktijk Zijdelwaard

Waarom kiezen voor Zijdelwaard als uw tandarts in Uithoorn?

Wij zijn uw tandarts in regio Uithoorn. We streven te allen tijde naar een zo gezond mogelijke mond bij al onze patiënten. Onze focus ligt op preventie voor zowel volwassenen als kinderen.

Daarnaast werkt onze praktijk al jarenlang nauw samen met tandheelkundige specialisten in de regio op gebieden zoals orthodontie, implantologie, kaakchirurgie en endodontologie. Voor specifieke behandelingen kunnen we patiënten doorverwijzen naar deze specialisten.

Onze patiëntgerichte zorg en de persoonlijke sfeer binnen de praktijk dragen bij aan een warme band en langdurige relaties met veel van onze patiënten. We verwelkomen met trots alweer de derde generatie binnen sommige gezinnen in onze praktijk, wat een teken is van ons streven naar kwalitatieve zorg en patiënttevredenheid.

Onze tandartspraktijk in Uithoorn is daarnaast goed toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

 • Praktijk met warme en persoonlijke sfeer
 • Hoogwaardige kwaliteit mondzorg
 • Sterk in complexe ingrepen
 • Geen wachtlijsten, u kunt direct terecht
 • Focus op preventie en gezonde monden
 • Uw hele gezin is welkom
 • Gespecialiseerd in kindertandheelkunde
 • Makkelijke toegang voor kinderwagens

Uw tandarts in Uithoorn voor…

Hieronder ziet u een aantal behandelingen die wij aanbieden. Klik op een van de behandelingen voor meer informatie. U mag uiteraard ook direct contact met ons opnemen. Wij informeren u er graag over!

Kindertandheelkunde Tandarts Zijdelwaard

Behandeling

Kindertandheelkunde

Kindertandheelkunde is een vakgebied binnen de tandheelkunde dat zich richt op de mondgezondheid van kinderen, vanaf de geboorte tot de tienerjaren.

Kroon Tandarts Zijdelwaard

Behandeling

Kronen en bruggen

In de tandheelkunde worden kronen en bruggen veelvuldig toegepast als restauratieve oplossingen voor beschadigde of ontbrekende tanden.

Wortelkanaalbehandeling Tandarts Zijdelwaard

Behandeling

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd om ernstige tand of kiespijn te verlichten en een beschadigde tand te behouden.

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

“Wat een verademing”

“Geen grote fan van de vorige tandarts die hier zat maar sinds Nathan Issa de praktijk hier over genomen heeft zou je bijna voor je plezier naar de tandarts gaan. Ik spreek uit ervaring want inmiddels aantal gaatjes gevuld en kroon laten zetten. Wat een verademing. Zeer kundige tandarts die patiënten behandeld zoals hij zelf behandeld zou willen worden. Pareltje onder de tandartsen dit!”

-Lokale patient-

“Professioneel en charismatisch”

“Ik had een geweldige ervaring op zaterdag 24 juni om 10:20. De vriendelijke mondhygiënist was aangenaam, professioneel en charismatisch! Bedankt H!”

-Lucy Ng’ang’a-

“Een echte aanrader”

“Erg tevreden over Lianne en haar team. Mijn zoon was geen grote fan om naar de tandarts te gaan maar bij Lianne is het nooit een probleem. Een echte aanrader..”

-anne van as-

Tandartspraktijk Zijdelwaard

Waarom kiezen voor Tandartspraktijk Zijdelwaard in Uithoorn?

 • Hoogwaardige mondzorg
 • Ambitieus team van specialisten
 • Persoonlijke, mensgerichte zorg
 • Uw mondgezondheid is onze prioriteit
 • Gespecialiseerd in kindertandheelkunde tot 18 jaar
 • Een goede keuze voor een tandarts in Uithoorn
 • Uw wens, behandeling en kosten worden vooraf besproken
Tandartspraktijk Zijdelwaard

Angst voor de tandarts?

Wij begrijpen dat een tandartsbezoek voor sommige patiënten beangstigend kan zijn. We doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. Het is goed om met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.

Ik wil graag mailen

Bel Tandartspraktijk Zijdelwaard op 0297-569965